Механички апарат за крвен притисок – Pic Classic Stethomed

Категорија: Ознака:

980,00 ден

  • Манометар за висока читливост.
  • Монопал за прилагодување на притисокот во манжетната.
  • Дијаметар на мерач со големина 5 см со тежина од 260 г.
  • Удобна нараквица со Velcro затворач и кабел за влечење.
  • Стетоскоп вклучен во пакувањето.
  • Удобен и уреден куфер за носење.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Механички апарат за крвен притисок – Pic Classic Stethomed”
Shopping Cart