Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Cardio Simple

Категорија: Ознака:

2.650,00 ден

  • Автоматски монитор за крвен притисок за често следење со брзи мерења на крвниот притисок.
  • Екран: ЛЦД -екран 44х60 мм.
  • Брз и точен приказ за мерење во фаза на компресија.
  • Прикажува неправилно чукање на срцето.
  • Просек на последните 3 мерења.
  • Датум и време на мерењата.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Cardio Simple”
Shopping Cart