• Детски колички

  Детска инвалидска количка – стандард

  15.500,00 ден

  3105 | Детска инвалидска количка – Стандард

  Партиципација: 0%

  • Склоплива стандардна детска количка, лесна за транспорт.
  • Има ротирачки потпирачи за нозе, со можност за отстранување на истите.
  • Задните тркала лесно се демонтираат има алуминиумски кочници и ремен за фиксација на нозете.
  • Потпирачите за раце лесно се демонтираат.
  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Активна инвалидска количка –детска Trigo kids Т

  69.855,00 ден

  3110 | Активна инвалидска количка

  Партиципација: 0%

  • Активна инвалидска количка Trigo Т kids Vermeiren – Trigo Т е модерна лесна и склоплива количка дизајнирана за деца кои се активни;
  • Задните тркала се со спортски и модерен изглед (тркала за брзо ослободување што може да се прилагодат по агол и висина) со црни бандажи, лесно достапни сопирачки и мали предни тркала кои се движат (прилагодливи во висина) од 3″ до 6″;
  • Trigo T kids има странични панели кои се прилагодуваат по висина;
  • Тркалата на количката се подесуваат со цел да се прилагоди центарот за гравитација (тежиштето) според корисникот, со што се добива поголема стабилност или мобилност;
  • Има посебни потпирачи за нозе кои се подесуваат по висина и се отстрануваат;
  • Количката индивидуално се конфигурира заедно со корисникот, со земање мерка и избор на компоненти според потребите и желбите на корисникот.
  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Активна инвалидска количка – детска Trigo kids S

  69.855,00 ден

  3110 | Активна инвалидска количка

  Партиципација: 0%

  • Модерна активна инвалидска количка Trigo S kids е специјално дизајнирана за деца кои се мобилни;
  • Достапна е во светли и живописни бои и има многу можности за прилагодување;
  • Лесно се склопува и едноставна е за транспорт;
  • Има странични панели кои се подесуваат по висина;
  • На количката може да се менува центарот за гравитација за да се прилагоди на потребите на секој корисник;
  • Во зависност од индивидуалните потреби, поголемиот дел од тежината на корисникот и столот може да се префрли на предна или задна страна;
  • Единечен потпирач за нозе кој се подесува по висина;
  • Количката индивидуално се конфигурира заедно со корисникот, со земање мерка и избор на компоненти според потребите и желбите на корисникот.
  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Активна инвалидска количка –детска Sagita Kids

  69.855,00 ден

  3110 | Активна инвалидска количка

  Партиципација: 0%

  • Sagita kids е активна детска количка која има голем број прилагодувања кои овозможуваат количката да „расте“ заедно со детето;
  • Количката има модерен дизајн и крут рам од легура на алуминиум со што максимална тежина на количката е само 9,5 kg;
  • Рамот е конструиран да може да се менува широчината на седиштето, со што може да се следи растот на детето;
  • Индивидуално се подесуваат потпирачите за раце, потпирачите за нозе, аголот на потпирачот за грб (наклон на седење), аголот на тркалата и висината на потпирачот за грб;
  • Количката индивидуално се конфигурира, заедно со корисникот со земање мерки и избор на компоненти според потребите и желбите на корисникот;
  • Лесна е за управување заради компактниот дизајн и малата тежина;
  • Има голем избор на дополнителна опрема.
  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Детска инвалидска количка – 708 Кids

  16.460,00 ден

  3105 | Детска инвалидска количка – Стандард

  Партиципација: 0%
  Доплата: 960 ден.

  • Склоплива и стабилна стандардна детска количка која е лесна за транспорт;
  • Има задно офсет тркало и раздалечени тркала за поголема стабилност на корисникот;
  • Потпирачите за нозе се ротирачки, со можност за отстранување на истите;
  • Има ротирачки потпирачи за нозе, со можност за отстранување на истите;
  • Потпирачите за раце се меки и може да се демонтираат;
  • Задните тркала се демонтираат и има ефикасен систем за кочење.
  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Детска инвалидска количка – Eclips X4 kids

  48.640,00 ден

  3109 | Стандардна лесна инвалидска количка

  Партиципација: 0%
  Доплата: 18.521 ден.

  • Vermeiren Eclips X4 Kids е лесна детска склоплива инвалидска количка изработена од алуминиум;
  • Има модерен дизајн и заштитни панели за раце кои се отстрануваат;
  • Без тркалата и потпирачите за нозе, количката не тежи повеќе од 9 килограми што ја прави лесна за транспорт;
  • Задните тркала брзо се демонтираат;
  • Има заштитни панели за раце кои се подесуваат по висина и се преклопуваат;
  Додај во кошничка
 • Детски колички

  Лесна инвалидска количка – детска Eclips X4 90° Kids

  45.390,00 ден

  3109 | Стандардна лесна инвалидска количка

  Партиципација: 0%
  Доплата: 15.271 ден.

  • Vermeiren Eclips X4 90° Kids е лесна детска инвалидска количка изработена од алуминиум;
  • Потпирачот за грб е повисок и може да се навалува од 90° до лежечка положба;
  • Оваа модерна количка е дизајнирана да биде е лесна за управување и транспорт;
  • Задните тркала лесно и брзо се отстрануваат;
  • Потпирачите за нозе се склопуваат и подесуваат по висина;
  • Има заштитни панели за раце кои се подесуваат по висина;
  Додај во кошничка
 • Активни колички

  Активна инвалидска количка – детска Bravo Racer

  120.500,00 ден

  3110 | На товар на ФЗОМ со доплата.

  Партиципација: 0%
  Доплата: 50.645 ден.

  • Активна инвалидска количка за деца и адолесценти, со крута рамка, лесна за управување и транспорт;
  • Има крут рам а ширината и длабочината на седиштето се подесуваат за да го пратат растот на детето;
  • Наслонот може да се постави во повеќе позиции и се преклопува надолу;
  • Количката има единечен потпирач за нозе кој има можност за менување на аголот и длабочината;
  • Кочницата е со лост и може да се закочува со колено;
  • Достапни се голем број на опции, бои и додатоци.
  Додај во кошничка
Shopping Cart