Вештачка дојка

3.070,00 ден

  • Еднослојна стандардна силиконска градна протеза, која одлично се вклопува.
  • Екстра мекиот силикон на допир е како природната дојка, а надворешната обвивка е мека како кашмир и пријатна за носење.

ФЗОМ Медицински индикации

Z90.1 Стекнат недостаток на дојка
Q83.0 Конгенитално отсуство на дојка со отсутна брадавица
C50 Малигна неоплазма на дојка

Препишува

Потврдата за ова помагало ја издава избраниот лекар по препорака на специјалист од соодветната специјалност.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Вештачка дојка”
Shopping Cart