Ракав со втор и трет степен на компресија

Шифра: 7601MXB Категорија: Ознака:

988,00 ден

Ракав со компресија  е индициран кај примарен и секундарен лимфедем на рацете, како и постоперативен и посттрауматски едем, после оперативен зафат на дојка, кај циркулаторна инсуфициенција на горни екстремитети.
Ги намалуваат отоците и болката во горните екстремитети, се препорачува да се поставуваат наутро, да се носат во текот на целиот ден.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ракав со втор и трет степен на компресија”
Shopping Cart