Ракавица со прв степен на компресија

Шифра: 7601MXD Категорија:

1.168,00 ден

Ракав со компресија e индициран кај примарен и секундарен лимфедем на рацете, како и постоперативен и посттрауматски едем, после оперативен зафат на дојка, кај циркулаторна инсуфициенција на горни екстремитети.
Ги намалуваат отоците и болката во горните екстремитети, се препорачува да се поставуваат наутро, да се носат во текот на целиот ден.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ракавица со прв степен на компресија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart