• Компресивни ракави

  Компресивен ракав со ракавица

  1.168,00 ден

  Ракав со компресија e индициран кај примарен и секундарен лимфедем на рацете, како и постоперативен и посттрауматски едем, после оперативен зафат на дојка, кај циркулаторна инсуфициенција на горни екстремитети.
  Ги намалуваат отоците и болката во горните екстремитети, се препорачува да се поставуваат наутро, да се носат во текот на целиот ден.

  Додај во кошничка
 • Компресивни ракави

  Ракав со втор и трет степен на компресија

  988,00 ден

  Ракав со компресија  е индициран кај примарен и секундарен лимфедем на рацете, како и постоперативен и посттрауматски едем, после оперативен зафат на дојка, кај циркулаторна инсуфициенција на горни екстремитети.
  Ги намалуваат отоците и болката во горните екстремитети, се препорачува да се поставуваат наутро, да се носат во текот на целиот ден.

  Додај во кошничка
 • Компресивни ракави

  Ракавица со компресија

  272,00 ден

  Ракав со компресија e индициран кај примарен и секундарен лимфедем на рацете, како и постоперативен и посттрауматски едем, после оперативен зафат на дојка, кај циркулаторна инсуфициенција на горни екстремитети.
  Ги намалуваат отоците и болката во горните екстремитети, се препорачува да се поставуваат наутро, да се носат во текот на целиот ден.

  Додај во кошничка
 • Компресивни ракави

  Ракавица со прв степен на компресија

  1.168,00 ден

  Ракав со компресија e индициран кај примарен и секундарен лимфедем на рацете, како и постоперативен и посттрауматски едем, после оперативен зафат на дојка, кај циркулаторна инсуфициенција на горни екстремитети.
  Ги намалуваат отоците и болката во горните екстремитети, се препорачува да се поставуваат наутро, да се носат во текот на целиот ден.

  Додај во кошничка
Shopping Cart