Компресивен ракав со ракавица

Шифра: 7601MXA Категорија:

1.168,00 ден

Ракав со компресија e индициран кај примарен и секундарен лимфедем на рацете, како и постоперативен и посттрауматски едем, после оперативен зафат на дојка, кај циркулаторна инсуфициенција на горни екстремитети.
Ги намалуваат отоците и болката во горните екстремитети, се препорачува да се поставуваат наутро, да се носат во текот на целиот ден.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Компресивен ракав со ракавица”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart