Преклоплива алуминиумска рампа

Шифра: 3220COB Категорија: Ознака:

12.427,00 ден

  • Рампа која обезбедува поголема пристапност, полесен транспорт и поголема независност на лицата во инвалидски колички;
  • Се склопува за полесен транспорт.

Карактеристики

  • Должина: 150 см
  • Ширина: 71,5 см
  • Преклопена ширина: 35 cm
  • Тежина: 12 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Преклоплива алуминиумска рампа”
Shopping Cart