• Пристапност

  Преклоплива алуминиумска рампа

  12.427,00 ден

  Oваа рампа обезбедува поголема пристапност, полесен транспорт и поголема независност на лицата во инвалидски колички.

  Димензии на рампата:
  Должина: 150 см
  Ширина: 71,5 см
  Преклопена ширина: 35 cm
  Тежина: 12 кг

  Додај во кошничка
 • Пристапност

  Рампа за пристапност

  26.450,00 ден

  Oваа рампа обезбедува поголема пристапност, полесен транспорт и поголема независност на лицата во инвалидски колички.

  Димензии на рампата:
  Должина: 183 см
  Ширина: 73 см
  Преклопена должина: 107 см
  Преклопена ширина: 38 cm
  Преклопена висина: 14,5 cm
  Тежина: 15 кг

  Додај во кошничка
 • Пристапност

  Телескопска рампа за пристапност

  Oваа рампа обезбедува поголема пристапност, полесен транспорт и поголема независност на лицата во инвалидски колички.
  Телескопска должина во 3 секции.

  Димензии на рампата:
  Должина: 150 см.
  Ширина: 20 см.
  Должина-склопена: 74.5 см.
  Ширина-склопена: 20 см.
  Тежина: 11 кг.

  Додај во кошничка
Shopping Cart