Ноќна ортоза за Hallux Valgus

Шифра: 2611VRA Категории: , Ознака:

810,00 ден

  • Ортозата се користи за конзервативен и за постоперативен третман на Hallux Valgus.
  • Го позиционира палецот во правилна положба;
  • Ја намалува болката;
  • Има леплива лента со која се дозира силата на корекција на позицијата на палецот.
  • Се носи при спиење.

Медицински индикации

  • Hallux Valgus;

Напомена

  • Производот се прилагодува за сите големини.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ноќна ортоза за Hallux Valgus”
Shopping Cart