• Ортози за стапало

  Силиконски сепаратор за прсти

  214,00 ден

  Силиконскиот сепаратор помага при корегирање на лошата позиција на палецот и неговото позиционирање при носење на чевли.

   

  Одбери опции
 • Ортози за стапало

  Ноќна ортоза за Hallux Valgus

  650,00 ден

  Ортозата се користи за конзервативен и за постоперативен третман на Hallux Valgus. Се носи при спиење, а лепливата лента овозможува дозирање на силата на корекција на позицијата на палецот.

  Одбери опции
 • Ортози за стапало

  Дневна Ортоза за Hallux Valgus

  420,00 ден

  Оваа ортоѕа за Hallux Valgus помага да се корегира позицијата на палецот на стапалото. Дизајнирана е да може да се користи во текот на денот и при носење на обувки.

  Додај во кошничка
Shopping Cart