Електричен кревет Luna Basic 2 – Vermeiren

Шифра: 7920VML Категорија: Ознака:

45.750,00 ден

 • Luna Basic 2 е економична верзија на медицински кревет со четири мотори;
 • Можност за електрично подигање на делот кај грбот, колената и стапалата;
 • Подесување на висината на креветот;
 • Можноста за поставување во (анти) Тренделенбургова позиција;
 • Странични огради се спуштаат под рамката на креветот, со што се олеснува станувањето и седнувањето на пациентот;
 • Се управува лесно со далечински управувач;
 • Лесен за користење за домашна нега.

Технички податоци

 • Должина: 225 см
 • Висина: 33,5-81 см
 • Ширина: 102 см
 • Тежина: 83 кг
 • Максимална носивост: 140 кг
 • Препорачана димензија за душек: 90 x 200 x 12 до максимум 20 кг.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Електричен кревет Luna Basic 2 – Vermeiren”
Shopping Cart