Болнички кревети

 • Болнички кревети

  Стандарден кревет за рехабилитација 1035 – Vermeiren

  36.130,00 ден

  Креветот за рехабилитација 1035   е изработен на три делови од висококвалитетна пластика. Креветот може да се прилагоди на индивидуалните потреби на пациентот со можност на местење на потпирачот на глава (со хидроулична пружина) и рачно подесување на потпирачот на нозе. Во стандард опремата влегуваат и оградите. Поради заштита на рамката, истата е покриена со лак во прав.

  Карактеристики:
  Ширина: 93 см
  Должина: 215 см
  Висина на леглото: 54 см
  Агол на навалување на потпирачот за глава: 83 °
  Агол на наклон на потпирачот за нозе: 30 °
  Макс. оптоварување: 170 kg

  Додај во кошничка
 • Болнички кревети

  Електричен кревет Luna Basic 2 – Vermeiren

  45.750,00 ден

  Luna Basic 2 е економична верзија со три мотори кои имаат слични функции. Нозете може да се подигнат рачно или кај верзијата со четири мотори, електрично. Лесен за употреба во сите средини за домашна нега.

  Карактеристики:
  Должина: 2170
  Ширина: 1015
  Носивост (со душек/без душек): 140/175 кг.
  Препорачана димензија за душек: 900 x 2000 x 120 до максимум 20 кг.

  Додај во кошничка
 • Болнички кревети

  Електричен кревет Illico – Vermeiren

  Креветот Illico е медицински кревет кој е комбинација на атрактивен дизајн и функционалност. Тој е достапен во верзија од 2 или 3 функции и можност за конфигурирање на нивото на висина. Исто така, за неколку минути може да го трансформирате од кревет со две функции во кревет со 3 функции.

  Она по што е најпознат креветот од Vermeiren – Illico е дизајнот и раслопливоста, така што може едно лице лесно да го состави и расклопи креветот. Затоа, тој е совршен за компании за изнајмување каде што креветот постојано се ротира.

  Кај овој кревет дополнително може да го бирате материјалот и бојата на страничните делови за да одговара на вашиот ентериер.

  Додај во кошничка
Shopping Cart