• Болнички кревети

  Електричен кревет Luna Basic 2 – Vermeiren

  45.750,00 ден

  Luna Basic 2 е економична верзија со четири мотори кои имаат слични функции. Нозете може да се подигнат електрично. Лесен за употреба во сите средини за домашна нега.

  Карактеристики:
  Должина: 2170
  Ширина: 1015
  Носивост (со душек/без душек): 140/175 кг.
  Препорачана димензија за душек: 90 x 200 x 12 до максимум 20 кг.

  Додај во кошничка
 • Болнички кревети

  Електричен кревет Illico – Vermeiren

  Креветот Illico е медицински кревет кој е комбинација на атрактивен дизајн и функционалност. Тој е достапен во верзија од 2 или 3 функции и можност за конфигурирање на нивото на висина. Исто така, за неколку минути може да го трансформирате од кревет со две функции во кревет со 3 функции.

  Она по што е најпознат креветот од Vermeiren – Illico е дизајнот и раслопливоста, така што може едно лице лесно да го состави и расклопи креветот. Затоа, тој е совршен за компании за изнајмување каде што креветот постојано се ротира.

  Кај овој кревет дополнително може да го бирате материјалот и бојата на страничните делови за да одговара на вашиот ентериер.

  Додај во кошничка
Shopping Cart