Електричен кревет Illico – Vermeiren

Креветот Illico е медицински кревет кој е комбинација на атрактивен дизајн и функционалност. Тој е достапен во верзија од 2 или 3 функции и можност за конфигурирање на нивото на висина. Исто така, за неколку минути може да го трансформирате од кревет со две функции во кревет со 3 функции.

Она по што е најпознат креветот од Vermeiren – Illico е дизајнот и раслопливоста, така што може едно лице лесно да го состави и расклопи креветот. Затоа, тој е совршен за компании за изнајмување каде што креветот постојано се ротира.

Кај овој кревет дополнително може да го бирате материјалот и бојата на страничните делови за да одговара на вашиот ентериер.

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Електричен кревет Illico – Vermeiren”
Shopping Cart