Ортопедски чевли за дијабетично стапало од кожа

3.850,00 ден

  • Чевлите се изработуваат индивидуално по мерка на корисникот.
  • Горниот дел е од мек еластичен материјал без шевови и вградени елементи кои би можеле да предизвикаат локални иритации на кожата од стапалото.
  • Влошката под стапалата е мека, изработена од меки материјали кои се користат во ортотика и протетика со цел да се зголеми удобноста при носење на чевлите.

Опис

  • Чевлите се изработени од природни материјали;
  • Изработени од висококвалитетна кожа.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ортопедски чевли за дијабетично стапало од кожа”
Shopping Cart