Детска митела

505,00 ден

  • Детска митела за фиксација на рамото и надлактицата при скршеници на надлакотна коска или дислокации на рамо, како и при воспаленија и мекоткивни повреди.
  • Ја стабилизира раката во посакуваната позиција и го поставува рамото во релаксирачка положба.
  • Изработен е од специјално принтана габардинска ткаенина за деца.

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Детска митела”
Shopping Cart