• Надлакотни ортози

  Митела

  350,00 ден

  • Митела за фиксација на рамото и надлактицата при скршеници на надлакотна коска или дислокации на рамо, како и при воспаленија и мекоткивни повреди;
  • Анатомски обликувана и не прави притисок на вратот;
  • Ја стабилизира раката во посакуваната позиција и го поставува рамото во релаксирачка положба;
  • Изработена е од неопрен.
  Додај во кошничка
 • Надлакотни ортози

  Митела

  505,00 ден

  • Митела за фиксација на рамото и надлактицата при скршеници на надлакотна коска или дислокации на рамо, како и при воспаленија и мекоткивни повреди;
  • Ја стабилизира раката во посакуваната позиција и го поставува рамото во релаксирачка положба;
  • Изработена e материјал габердин, кој е пријатен за кожата и овозможува воздухот да циркулира.
  Одбери опции
 • Лакт

  Митела – луксузна

  730,00 ден
  • Митела која овозможува фиксација на рамото и надлактицата при скршеници на надлакотна коска или дислокации на рамо, како и при воспаленија и мекоткивни повреди;
  • Ја стабилизира раката во посакуваната позиција и го поставува рамото во релаксирачка положба;
  • Внатрешноста e ламиниранасо ткаенина за поголема удобност.
  Одбери опции
 • Лакт

  Митела со перниче 30°

  1.690,00 ден
  • Mитела со перниче која овозможува имобилизација на рамото и ограничување на движењето во абдукција од 30°;
  • Се препорачува да се користи по операција на рамо;
  • Изработена е од ткаенина и има перниче од сунѓер за абдукција;
  • Дизајнот на перничето овозможува едноставна употреба за било која рака.
  Додај во кошничка
 • Лакт

  Митела со перниче 45 – 60°

  1.800,00 ден
  • Mитела со перниче за имобилизација на рамото и ограничување на движењето во абдукција од 60°;
  • Се користи по хируршка интервенција на рамо;
  • Изработена е од ламинирана ткаенина и перниче од сунѓер за абдукција;
  • Дизајнот на перничето овозможува едноставна употреба за било која рака.
  Додај во кошничка
Shopping Cart