Корпа за електричен елеватор Eagle 620 & Falcon – Vermeiren

Шифра: 7932VMEAHYGP Категорија:

7.200,00 ден

  • Корпа за пациенти за електричен елеватор Eagle 620 и Falcon;
  • Достапни се три модели на корпи: комфорт, хигиене и стандард;
  • Корпа стандард се препорачува за пациенти кои се стабилни во седечка позиција;
  • Корпа комфорт има дополнителен наслон во делот на главата и се препорачува за пациенти кои не се стабилни во седечка позиција;
  • Корпа хигиене има специјален отвор кој овозможува полесно поставување на пациентот на WC школка;
  • Достапни во материјал од полиетстер и мрежа;
  • Корпите со мрежа лесно се сушат и може да се користат при бањање на пациентот.

Технички податоци

  • Максимална носивост на пациент: 120 кг
Shopping Cart