Електричен елеватор Falcon – Vermeiren

Шифра: 7930FALCON Категорија:

54.640,00 ден

 • Електричен елеватор за транспорт на пациенти на картки растојанија- од кревет на инвалидска количка, тоалет или бања;
 • Може да се користи во домашни и болнички услови;
 • За 48 секунди подигнува од најниско до највисоко ниво;
 • Индикатор за статус на батерија;
 • Челична конструкција која овозможува транспорт на пациенти до 130 кг;
 • Се движи на четири тркала, има две кочници;
 • Има мотор за електрично подигнување/спуштање на пациентот;
 • Може да се склопи и не завзема место;
 • Во цената не е вклучена корпа за пациентот.

Технички податоци

 • Ширина: 56,5 – 102,6 см
 • Должина: 115,8 см
 • Најниска позиција: 50,9 см
 • Највисока позиција: 160,9 см
 • Должина склопен: 123,6 см
 • Радиус: 118,8 см
 • Тежина: 35 кг
 • Максимална тежина на корисник: 130 кг
Shopping Cart