Самолеплив еластичен завој – Co Fix

Категории: , Ознака:

562,00 ден

CO FIX е самолеплив еластичен завој за блага компресија кој е лесен за употреба, не се лепи за кожата и е првично наменет за акутни или хронични васкуларни проблеми во нозете.

CO FIX завојот нуди значителен отпор, како во изведбата на еластичноста и движењето, така и во квалитетот на материјалот, кој е доволно отпорен на различни масти и пот.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Самолеплив еластичен завој – Co Fix”
Shopping Cart