• Бандажа

  Пост оперативни облоги – AQUABLOC

  AQUABLOC се водоотпорни фластери за заштита на раните. Стерилни преврски и транспарентни отпорни на вода, влага и пот за ефикасно заштита на раните од бактерискиот раст.

  Додај во кошничка
 • Бандажа

  Самолеплив еластичен завој – Co Fix

  562,00 ден

  CO FIX е самолеплив еластичен завој за блага компресија кој е лесен за употреба, не се лепи за кожата и е првично наменет за акутни или хронични васкуларни проблеми во нозете.

  CO FIX завојот нуди значителен отпор, како во изведбата на еластичноста и движењето, така и во квалитетот на материјалот, кој е доволно отпорен на различни масти и пот.

  Додај во кошничка
Shopping Cart