Чевли со вградена узенгија за две стапала

Шифра: 4108SLFZOM Категорија:

2.940,00 ден

4108 | Чевли со вградена узенгија за две стапала 

  • Чевли изработени од висококвалитетна природна кожа;
  • Индивидуално по мерка на корисникот;
  • Чевлите се индицирани за корисници кои користат натколени или потколени ортози на една нога.

Напомена

  • Стручно лице зема мерки од стапалата на корисникот;
  • Корисникот, во соработка со стручно лице одбира модели и материјали;
  • Можност за избор на различни бои на природна кожа за изработка на горниот дел, како избор на бои за ѓон и начин на прицврстување (велкро ленти или врвки);
  • Комплетно индивидуално производство;
  • Вградување на соодветни додатоци за корекција;
  • Вградена ортопедска влошка.

ФЗОМ Медицински индикации

Чевлите се индицирани во случаите каде што се индицирани надколен или подколен апарат со узенгија.

Препишува

Потврда за ова ортопедско помагало може да ја издаде ортопед или физијатар.

Shopping Cart