Ванчо Каранфилов – Стрелец

Ванчо Каранфилов е учесник  на две параолимпијади, ЛПОИ Сиднеј 2000, каде што оствари пласман 5 и 11 место во дисциплините мк пиштол и воздушен пиштол, на ЛПОИ Атина 2004 каде што го освои сребрениот медал во дисциплината воздушен пиштол, во спортски пиштол го освои 12 место и мк пиштол го освои 22 место. 

 

Тој го споделува искуството со Славеј:

СЛАВЕЈ МИ ГО ИЗЛЕЧИ КОМПЛЕКСОТ НА ФИЗИЧКА НЕСПОСОБНОСТ. Брзото делување, приемливост на високо ниво, одлична изработка, услуга на високо ниво, бесплатни корекции, високо квалитетни мајстори. Овие позитивности на оваа куќа многу ретко може да се сретнат во други такви или слични куќи, што ме тера и не ми дозволува ниту да помислам на услуги од друга ортопедска куќа.

Shopping Cart