Појас за папочна кила – детска

933,00 ден

  • Има специјално перниче со кое прави благ притисок на килата;
  • Спречува прогресија на килата;
  • Изработен е од еластичен материјал со памук.

Медицински индикации

  • Умбикална херија

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.
Shopping Cart