Неопренски стегач за пателарна тетива

Шифра: 2202МОЕ Категории: ,

670,00 ден

 

  • Стегачот е изработен од специјалнa неопренска ткаенина, која овозможува воздухот слободно да циркулира;
  • Во предниот дел има отвор кој е анатомски дизајниран и дополнително засилен за поддршка на пателата;
  • Странично има ленти со кои се прилагодува степенот на компресија;
  • Пријатен за носење и спречува потење на коленото.

Големина

Медицински индикации

  • Остеохондроза (Осгуд Шлатер);
  • Пателарен тендинитис.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.
Shopping Cart