Хидраулично колено Xtreme X60

Категории: ,

Хидраулично колено со двојни завртки кои ја зголемуваат сигурноста на коленото. Има хидрауличен цилиндар кој ја прилагодува брзината на флексија и екстензија на коленото според потребите на корисникот, за да се воспостави поприродно и постабилно одење. Во предниот и задниот дел има капак кој ја штити внатрешноста на коленото од прашина. Се прилагодува според индивидуалните барања на корисникот за одење. Изработен е од нерѓосувачки матерјал со висока цврстина што ја зголемува стабилноста и издржливоста на производот.

Технички податоци

  • Материјал: Легура на титаниум и алуминиум
  • Висина: 273 мм
  • Тежина: 1060 г
  • Максимален агол на флексија: 138˚
  • Максимална тежина на корисник: 125 кг

Ниво на мобилност

  • К2,К3.
Shopping Cart