Електромоторен додаток за инвалидска количка – Wisking

86.380,00 ден

Шифра: 3230WIA 

WISKING Q1 е електромоторен погон за склоплива инвалидска количка или инвалидска количка со крут рам.  Рачно управуваната инвалидска количка ќе биде и електромоторна количка. Брзото поставување и демонтирање и неговата едноставна употреба овозможува голема поголема практичност и леснотија во секојдневниот живот.

Едноставна и брза монтажа и демонтажа и голема стабилност при возење на рамни површини.

Карактеристики

  • Максимална брзина од 20-25 km/h.
  • Мотор од 400 W.
  • Батерија 36V/15AH литиумска.
  • Тежина 14 kg.
  • Капацитет (носивост) 100 kg.
  • Опсег 30-40 km.
  • Тежина 12 kg.
  • Максимален безбеден агол при возење на угорнина или удолнина е 8°.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Електромоторен додаток за инвалидска количка – Wisking”
Shopping Cart