• Електромоторен приклучок

  Електромоторен додаток за инвалидска количка – Wisking

  86.380,00 ден

  Шифра: 3230WIA 

  WISKING Q1 е електромоторен погон за склоплива инвалидска количка или инвалидска количка со крут рам.  Рачно управуваната инвалидска количка ќе биде и електромоторна количка. Брзото поставување и демонтирање и неговата едноставна употреба овозможува голема поголема практичност и леснотија во секојдневниот живот.

  Едноставна и брза монтажа и демонтажа и голема стабилност при возење на рамни површини.

  Додај во кошничка
Shopping Cart