Еластичен стегач за потколеница

Шифра: 2306SPB Категорија:

450,00 ден


Овој еластичен стегач дава поддршка кај лезии на мускулите на потколеницата и ја поддржува тибијалната коска со тоа што обезбедува заштита, компресија и топлина.

Опис

  • Изработен е од еластична и  порозна ткаенина.
  • Порите во ткаенината овозможуваат вентилирање и спречуваат прекумерно потење на потколеницата.

Напомена

  • Осигурајте се дека големината производот е соодветна за вас.

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Еластичен стегач за потколеница”
Shopping Cart