Ортопедски кломпи -индивидуални

2.880,00 ден

  • Кломпите се изработуваат индивидуално, по мерка на корисникот од висококвалитетна природна кожа;
  • Горниот дел е перфориран со што се овозможува циркулација на воздух;
  • Имаат вградена анатомска влошка за подобра поддршка на стапалото и распределба на притисокот при долготрајно стоење;
  • Може да се одбере висина на пета 3-6 см.
Shopping Cart