• Анатомски кломпи

  Ортопедски кломпи -индивидуални

  2.880,00 ден
  • Кломпите се изработуваат индивидуално, по мерка на корисникот од висококвалитетна природна кожа;
  • Горниот дел е перфориран со што се овозможува циркулација на воздух;
  • Имаат вградена анатомска влошка за подобра поддршка на стапалото и распределба на притисокот при долготрајно стоење;
  • Може да се одбере висина на пета 3-6 см.
  Додај во кошничка
 • Анатомски кломпи

  Анатомски кломпи – Adaco

  1.590,00 ден
  • Анатомски кломпи од асортиманот на Medical Comfort се произведени во Европската унија со користење на најнова технологија од природни и еколошки материјали.
  • Кломпата гарантира апсолутна удобност на стапалата и дава чувство на сигурност и стабилност.
  • Табаните се лесни, флексибилни и отпорни на лизгање.
  • Обувката е отпорна на абење, обезбедува заштита при одење бидејќи го апсорбира ударот, со што се намалува притисокот врз колената, колковите и ‘рбетот.
  • Технологијата на производство им овозможува на корисниците подобра циркулација, ја отстранува непријатноста при отекување на нозете и болки во колковите.
  Одбери опции
 • Анатомски кломпи

  Женски анатомски кломпи – Adaco

  1.590,00 ден
  • Анатомски кломпи од асортиманот на Medical Comfort се произведени во Европската унија со користење на најнова технологија од природни и еколошки материјали.
  • Кломпата гарантира апсолутна удобност на стапалата и дава чувство на сигурност и стабилност.
  • Табаните се лесни, флексибилни и отпорни на лизгање.
  • Обувката е отпорна на абење, обезбедува заштита при одење бидејќи го апсорбира ударот, со што се намалува притисокот врз колената, колковите и ‘рбетот.
  • Технологијата на производство им овозможува на корисниците подобра циркулација, ја отстранува непријатноста при отекување на нозете и болки во колковите.
  Одбери опции
Shopping Cart