Годишно Собрание на акционери 2023

ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ 2023 Јавен повик Врз основа на чл.387 од Законот за трговските друштва, чл.17 и чл.20 од Статутот на Центарот за ортотика и протетика Славеј а.д.Скопје,Управниот одбор на Друштвото објавува:                                             …

Годишно Собрание на акционери 2023 Read More »