Заштитен чаршав за кревет 160×200

Шифра: 8220MOB Категорија:

990,00 ден

  • Дупли чаршав за пациенти кои лежат подолг период, деца или возрасни кои имаа проблеми со ноќно мокрење;
  • Непропустлив е за секаква течност, спречува создавање на бактерии, отпорен е на дамки и лоши мириси;
  • Има микро пори кои овозможуваат воздухот слободно да циркулира;
  • Горниот слој е ламиниран со мек материјал, а долниот слој има заштитна полиуретанска мембрана;
  • На рабовите има еластични ленти со што душекот целосно се обвиткува и не се собира;
  • Димензии 160×200 см.
Shopping Cart