Заштитен чаршав за една употреба

Шифра: 8220EPA Категорија:

17,00 ден

  • Чаршав за заштита од течности за еднократна употреба;
  • Се препорачуваат да се користи во случаи на инконтиненција за заштита на столица или кревет;
  • Совршен е за лица на било која возраст, особено за деца и постари лица кои имаат инконтиненција;
  • Површината е изработена од материјал кој брзо ја впива течноста и не дозволува да се создадатнепријатни мириси;
  • Димензии 60×90см.
Shopping Cart