Сет за превенција на рамни стапала

1.245,00 ден

  • Сетот се состои од две полутопки, два цилиндри и каталог со вежби;
  • Внатрешноста на полутопките е исполнета со воздух така што со вежбањето се совладува отпорот, а боцкавата надворешна површина предизвикува сензо-моторна стимулација;
  • Со вежбите се зајакнуваат мускулите и се подобрува координацијата и балансот на телото, а сето тоа е одлична превенција од деформитети на ’рбетниот столб (кифоза, сколиоза, лордоза) како и деформитети на колената.
Shopping Cart