Pine гаќички

Шифра: 8215AR Категорија:

386,00 ден

  • Гаќички за еднократна употреба за лица со тешка форма на инконтиненција;
  • Лесно се облекуваат исто како долна облека;
  • Меките внатрешни манжетни обезбедуваат дополнителна заштита од истекување.;
  • Материјалот овозможува воздухот слободно да циркулира;
  • Пријатни и удобни за носење.
Shopping Cart