Педали за вежбање Ким

Шифра: VMPEDALKIM Категорија:

2.695,00 ден

  • Педали за вежбање на долни и горни екстремитети;
  • Се поставува на под за вежбање на нозе а со поставување на маса може да се вежбаат рацете;
  • Има дигитален дисплеј за време и калории;
  • Се склопува и не зазема простор.

Технички податоци

  • Ширина: 400 мм
  • Должина: 500 мм
  • Висина: 300 мм
  • Тежина: 2,3 кг
  • Максимално оптеретување: 50 кг
Shopping Cart