Електромоторна инвалидска количка (Скутер) -One

Категории: ,

 • Модерен, компактен и стилски дизајниран скутер One на четири тркала, кој ја менува бојата на рамката во 4 различни бои: сина, портокалова, розева и зелена;
 • Главна карактеристика е малиот радиус на вртење што го прави совршен за движење во затворен и отворен простор;
 • Целосно се расклопува и е лесен за транспорт;
 • Има ротирачко седиште кое се отстранува;
 • Модерен дисплеј;
 • Корпа за пазарење и прилагодливи потпирачи за раце;
 • Моќност: 270 W;
 • Максимална брзина: 8 кm/h;
 • Совладување на угорнина: од 6 %;
 • Со едно полнење на батерија поминува:  16 км.

Технички податоци

 • Должина: 1030 мм
 • Ширина: 490 мм
 • Висина: 880 мм
 • Тежина на количка: 44,9 кг
 • Максимална тежина на корисник: 136 кг
Shopping Cart