• Колички

  Тоалетна инвалидска количка – 3104DAA

  5.191,00 ден

  3104 | Тоалетна инвалидска количка

  3104DAA е тоалетна инвалидска количка.

  Kоличката се користи како помагало за одењето во тоалет и движење на корисникот во внатрешен простор. Со ова помагало животот на корисникот и работата на негувателот се полесни.
  Има фиксни кочници на задните тркала. Потпирачите за нозе се демонтажни и преклопни и има подигнувачки потпирачи за раце. Количката е лесно транспортабилна.

  Додај во кошничка
 • Колички

  Тоалетна инвалидска количка 139E – Vermeiren

  9.230,00 ден

  Овој производ може да се подигне со потврда плус доплата.

  Доплата: 4.039 ден.

  Vermeiren – 139E е тоалетна инвалидска количка.

  Kоличката се користи како помагало за одењето во тоалет и движење на корисникот во внатрешен простор. Со ова помагало животот на корисникот и работата на негувателот се полесни.
  Има фиксни кочници на задните тркала. Потпирачите за нозе се демонтажни и преклопни и има подигнувачки потпирачи за раце. Со ова количката е лесно транспортабилна.

  Доаѓа заедно со пластична тоалетна кофа со рачка.

  Додај во кошничка
Shopping Cart