• Суплементи

  Хијалуронската киселина

  1.250,00 ден

  Doc Hyaluronic Acid 95% чиста хијалуронска киселина, произведена по пат на Био-ферментација на микроорганизми и не содржи животински елементи. Doc Hyaluronic представува висококвалитетен додаток во исхраната за пиење кој се одликува со висока молекуларна тежина од ~ 1.500.000 Далтони, што овозможува брза апсорпција и висока ефикасност во организмот.

  Хијалуронската киселина внесена орално во најголем процент завршува во кожата и зглобовите.

  Хијалуронската киселина допринеесува за длабока хидратација и еластичност на кожата, здраво функционирање на зглобовите, анти-воспалително дејство. Подобрување на функцијата на мускулно-скелетен систем.

  Додај во кошничка
Shopping Cart