• Транспортни колички

  Транспортна инвалидска количка – Bobby EVO – 3120VMA

  24.170,00 ден
  • Vermeiren – Bobby EVO е компактна склоплива транспортна инвалидска количка.
  • Се склопува за само неколку секунди што ја прави совршена за транспорт.
  • Потпирачите за раце се подигнуваат и наслонот за грб се преклопува со што седнувањето е многу олеснето.
  • Bobby EVO има лесно демонтажни задни тркала и црни предни тркала,  демонтажни и преклопни потпирачи за нозе и рачни кочници за придружникот
  Додај во кошничка
Shopping Cart