• Колички

  Стандардна лесна инвалидска количка – Eclips X4 90°

  58.000,00 ден

  3109 | На товар на ФЗОМ со доплата.

  Партиципација: 0%
  Доплата: 27.881 ден.

  • Лесна и склоплива инвалидска количка со можност за подесување на аголот на наслонот за грб од  90°со помош на хидраулични амортизери;
  • Потпирачите за нозе се ротираат, отстрануваат и може да се подесува аголот на поставеност;
  • Потпирачите за раце се демонтираат и се подесуваат по висина за полесен пристап до маса;
  • Задните тркала лесно се демонтираат;
  • Удобен потпирач за глава;
  • Висината на рачките за туркање се подесува;
  • Има засилена оска за поголема носивост до 130 кг.

   

   

  Додај во кошничка
Shopping Cart