• Антидекубитален програм

    Антидекубитален душек со компресор

    3.850,00 ден
    • Антидекубитален душек со компресор наменет за луѓе кои лежат подолг временски период со што се спречува создавање на декубитални рани;
    • Душекот е комбинација од 130 келии кои компресорот наизменично ги полни и празни, а со тоа прави постојана масажа на целото тело (не само на деловите кои се склони кон создавање декубит).
    Додај во кошничка
Shopping Cart