• Вертикализатори

  Vertikalizues statik - SMART™

  58.275,00 ден70.905,00 ден
  • Vertikalizuesi statik SMART ndërthur përparësitë e peshës së lehtë, shfrytëzimit të lehtë dhe ditajnit të fortë dhe stabilitetit.
  • Për shkak të thjeshtësisë, terapia dhe puna me këto pacientë bëhet gjithnjë më e rehatshme për kujdestarët dhe familjen.
  • Достапен е во 8 големини и за деца и за возрасни;
  • Në dispozicion ka vertikalizues me tetë madhësi për fëmijë dhe të rritur. Ky vertikalizues i mundëson pacientit ndjesi të sigurisë dhe lirisë për lëvizje të gjymtyrëve të sipërme.
  • Vertikalizuesi ka sistemin inovativ UPRIGHT PRO©, që përbëhet nga pafta legeni dhe kraharori me spektër të gjërë të përshtatjes që mundëson të rregullohet në pozitë të duhur.
  • I ka katër rrota dhe frenat që mundësojnë bartje të pacientit.

  Karakteristikat teknike:

  • Gjerësia: 50 – 78 см
  • Gjatësia: 63 – 91 см
  • Lartësia: 55 – 110 см
  • Pesha: 10 – 26
  Zgjidhni opsionet
 • Вертикализатори

  Vertikalizues statik CAT I

  102.280,00 den
  • Vertikalizuesi statik CAT I është krijuar për të ndihmuar fëmijët në arritjen e pozitës së drejtë.
  • Pozita e drejtë kontribuon në përfitimin e përvojave të reja nga mjedisi i afërt dhe stimulon zhvillimin psikofizik.
  • Posedon shkallë përshtatëse të animit prej 25°-85°, kurse sistemi i rripave dhe mbështetëseve i jep fëmijës garanci dhe siguri.

  Karakteristikat teknike:

  • Gjerësia: 54 см
  • Gjatësia: 100 см
  • Lartësia: 73 см
  • Pesha: 17 кг
  Shto në shportë
 • Вертикализатори

  Vertikalizues statik CAT II Invento

  130.870,00 ден138.329,00 ден
  • Vertikalizuesi mundëson qasje individuale për nevojat e fëmijës dhe familjesë së saj.
  • Konfigurimi i drejtë mundëson që fëmija të qëndrojë në këmbë ose në pozitë të shtrirë varësisht nga mosfunksionimi i sistemit lokomotorik dhe nga treguesit mjekësor/terapeutik.
  • Pozita e duhur është e shfrytëzueshme në zhvillimin e fëmijës.
  • Këndi i pafund përshtatës i animit (0°- 90°) mundëson ndërrimin e pozicionit nga shtrirja në qëndrim drejtë.
  • Është shumë me rëndësi që struktura e qëndrimit dhe pajisja me dry sigurie që parandalon ndryshim të rastësishëm të pozitës.
  • Vertikalizuesi ka treguesin e shkallës së animit. Falë sistemit të rripave dhe mbështetëseve, fëmijët ndjejnë garancë dhe siguri që u mundëson të ushqehen, mësojnë dhe të argëtohen në pozitën që u duket më e përshtatshme.
  • Prodhohet nga materiale ekologjike dhe të sigurta të ngjyrosura (lyera) me dorë.

  Karakteristikat teknike:

  • Gjerësia: 60 см
  • Gjatësia: 81 см
  • Lartësia: 85 – 90 см
  • Pesha: 21 кг
  Zgjidhni opsionet
 • Вертикализатори

  Vertikalizues dinamik ACTIVALL

  78.860,00 ден87.611,00 ден
  • Shfrytëzohet gjatë procesit të rehabilitimit të përditshmëm që ndodh jo vetëm në shtëpitë e shëndetit dhe repoartet e rehabilitimit, por edhe në kushte shtëpiake.
  • Vertikalizuesi i mundëson pacientit që të mundet të ngritet dhe të lëvizë. Fëmijëve u mundëson hapërimin e parë, kurse të rriturit me ndihmën e vertikalizuesit e mbajnë ose e kthejnë kondicionin.
  • Është i lehtë dhe stabil që i mundëson pacientit të lëvizë kollaj, pa mundim, i jep siguri dhe rehati gjatë lëvizjes.
  • Mundet të shfrytëzohet te grupet e ndryshme të rriturish për shkak të numrit të madh të përmasave.
  • Vertikalizuesi ka rol të rëndësishëm për faktin se pacienti ka mundësi të përfitojë përvojë të re dhe të jetë i pavarur aq më shumë që mundet.

  Karakteristikat teknike:

  • Gjerësia: 59 – 74 см
  • Gjatësia: 73 – 98 см
  • Lartësia: 54 – 112 см
  • Pesha: 13,5 – 23
  Zgjidhni opsionet
 • Вертикализатори

  Vertikalizuesi statik PARAMOBIL

  118.654,00 den
  • PARAMOBIL është vertikalizues veçoria kryesore e të cilit është shumëfunkisonimi.
  • Në parim ky është vertikalizuesi i vetëm në treg që ndërthur tre funksione.
  • Vertikalizuesi i jep mundësi pacientit që të qëndrojë drejtë në pozitë statike, të lëvizë në pozitë dinamike dhe t’i kryej uhstrimet për këmbët gjatë procesit të rehabilitimit.
  • Mënyra statike e punës është e përkryer për fazën e hershme të rehabilitimit dhe në situata kur mosfunksionimi e përjashton mundësinë për lëvizje të pavarur.
  • Qëllimi kryesor i këtij sistemi rregullash të funksionimit është që të përmirësojë proceset fiziologjike dhe ta përmirësojë furnizimin e trupit me oksigjen.
  • Mënyra dinamike e funksionimit është shumë e shfrytëzueshme për kthimin ose përfitimin e aftësive të reja që lidhen me lëvizjen.
  • Ndarësi i gjymtyrëve të poshtme e pengon kryqëzimin e këmbëve gjatë ecjes.
  • Mënyra rehabilituese e funksionimit vepron shumë mirë si shtesë për terapi të ndërlikuar.
  • Përmes llojshmërisë, pasirisë në pajisje dhe spektrit të gjërë të përshtatjes, ky vertikalizues mund t’i kënaqë pritshmëritë e pacientëve me nevoja të ndryshme dhe mosfunksionime.
  • Vertikalizuesi mund të blihet si njësi e plotë me të gjitha funksionet ose në formatin që u përshtatet nevojave të shfrytëzuesit.

  Karakteristikat teknike:

  • Gjerësia: 59 – 76 см
  • Gjatësia: 75 – 93 см
  • Lartësia: 90 – 97 см
  • Pesha: 22 – 43 кг
  Shto në shportë
 • Вертикализатори

  Vertikalizuesi statik PARAPION

  94.559,00 ден98.529,00 ден
  • PARAPION që mundëson pozitë të plotë dhe të sigurtë të qëndrimit drejtë.
  • Konstruktimi i qëndrueshëm, mbështetëset ergonomike për gjunjtë, rripi i gjërë i legenit, rripi për krahrorin, janë elementet themelore që mundësojnë siguri dhe rehati gjatë kohës së terapisë.
  • Me këtë vertikalizues pacienti është në gjendje ta kryej procesin e rehabilitimit, si edhe aktivitetet e thjeshta profesionale shtëpiake.
  • Struktura është e pajisur me katër rrota që mundësojnë bartje të kollajshme të pacientit.

  Karakteristikat teknike:

  • Gjerësia: 56 – 67 см
  • Gjatësia: 75 – 93 см
  • Lartësia: 73 – 107 см
  • Pesha: 17 – 27,5
  Zgjidhni opsionet
 • Вертикализатори

  Vertikalizues shumëfunksional DALMATIAN INVENTO

  146.085,00 ден157.522,00 ден
  • Vertikalizuesi ka përdorim të gjërë gjatë procesit të rehabilitimit.
  • Këshillohet te fëmijët dhe të rinjtë. Shfrytëzohet si karrige rehabilitimi gjatë periudhës së marrjes së pozicionit ndenjës, e më pastaj si vertikalizues në procesin e mëtutjeshëm të rehabilitimit.
  • Përveç kësaj, mund të shfrytëzohet edhe funksioni i shtrirjes gjatë tërë procesit të rehabilitimit.
  • Ky prodhim shumëfunksional e plotëson procesin e rehabilitimit për shkak të përshtatshmërisë dhe pajisjeve që i ka.
  • Shtesat e specializuara dhe mekanizmi i posaçëm mundësojnë që fëmija të vendoset në pozitë të drejtë në shkallë prej 0 e deri 90.
  • Jeleku i sigurisë dhe rripi i legenit janë të pajisura me sistemin inovativ hold & pull© që mundëson stabilitim të shpejtë dhe të saktë të fëmijës.
  • Prodhohet nga një material ekologjik dhe ngjyroset (lyhet) me dorë.

  Karakteristikat teknike:

  • Gjerësia: 46 – 50 см
  • Gjatësia: 70 – 97 см
  • Lartësia: 96 – 138 см
  • Pesha: 22,5 – 43
  Zgjidhni opsionet
 • Вертикализатори

  Vertikalizues statik – LIFTER™

  214.022,00 den
  • Shtytësi elektrik me ndenjëse të integruar i mundëson pacientit shfrytëzim të pavarur me ndihmën e teledirigjuesit.
  • Motori i fuqishëm elektrik mund të durojë ngarkesë deri 120 kg.
  • Ka mundësi për pajisje shtesë me stabilizues për pjesën e sipërme të trupit që në mënyrë të përkryer nuk lejon lëvizjen kraharorit.
  • Ndenjësja shërben si mbështetje legeni që e mban pacientin në pozitë të drejtë dhe i jep siguri në vertikalizues.

  Karakteristikat teknike:

  • Gjerësia: 66 см
  • Gjatësia: 105 см
  • Lartësia: 110 см
  • Pesha: 43 кг
  Shto në shportë
Shopping Cart