• Опрема

  Karrige tualeti

  3.500,00 den
  • Karrige tualeti e dizajnuar për të lehtësuar shkuarjen në tualet për t moshuarit dhe fëmijët me aftësi ndryshe trupore;
  • Mund të përdoret si një tualet i pavarur duke vendosur një tas plastik dhe pa tasin plastik mund të vendoset mbi çdo tualet;
  • Ka konstruksion çeliku dhe mund të përdoret për pacientët me peshë deri 100 kg.
  Shto në shportë
 • Тоалетна опрема

  Karrige tualeti – Stacy

  6.830,00 den
  • Karrige tualeti e dizajnuar për të lehtësuar shkuarjen në tualet për t moshuarit dhe fëmijët me aftësi ndryshe trupore;
  • Mund të përdoret si një tualet i pavarur duke vendosur një tas plastik dhe pa tasin plastik mund të vendoset mbi çdo tualet;
  • Lartësia e karriges rregullohet sipas lartësisë së tualetit;
  • Ka mbështetëse krahësh për ulje dhe ngritje më të lehtë;
  • Ka konstruksion çeliku dhe mund të përdoret për pacientët me peshë deri 100 kg.
  Shto në shportë
 • Тоалетна опрема

  Shtesë për guaskë tualeti – Mia

  2.964,00 den
  • Shtesë poliuterani për tualet;
  • E projektuar për persona që kanë probleme me uljen ose ngritjen nga guaska e tualetit.
  • Pesha maksimale e përdoruesit 225 kg.
  • Lartësia 15 sm
  Shto në shportë
 • Тоалетна опрема

  Shtesë për guaskë tualeti -Tina

  3.915,00 den
  • Shtesë poliuterani për tualet;
  • E projektuar për persona që kanë probleme me uljen ose ngritjen nga guaska e tualetit;
  Shto në shportë
 • Тоалетна опрема

  Shtesë për guaskë tualeti

  1.791,00 den
  • Shtesë poliuterani për tualet;
  • E projektuar për persona që kanë probleme me uljen ose ngritjen nga guaska e tualetit;
  • Montohet lehtësisht.
  Shto në shportë
 • Корисни помагала

  Lopatë mjekësore

  442,00 den
  • Enë për kryerje të nevojës fiziologjike;
  • Prodhohet nga poliuretani;
  • Kapaciteti i enës është 1 litër.
  Shto në shportë
 • Корисни помагала

  Patë mjekësore

  200,00 den
  • Ndihmesë për kryerje të nevojës fiziologjike;
  • Prodhohet nga poliuretani;
  • Kapaciteti i enës është 1 litër;
  Shto në shportë
 • Тоалетна опрема

  Mbajtëse tualeti Iris

  2.815,00 den
  • Mbajtësja e tualetit Iris është dizajnuar për t’ju ndihmuar gjatë uljes dhe ngritjes nga tualeti;
  • Ka mbajtës shtesë për rul tualeti dhe sipas nevojës mund të paloset me murin që të mos zërë hapësirë.
  Shto në shportë
Shopping Cart