• Пристапност

  Zvarritësi LG2004 Basic Antano

  186.962,00 den
  • Inovacioni teknologjik, kujdesi për përdoruesin përfundimtar dhe vëmendja ndaj hollësive çuan në krijimin e zvarritësit të përsosur LG2004 për të lehtësuar jetën e përditshme të personave me aftësi ndryshe.
  • Është menduar për kapërcim të lehtë të shkallëve të pjerrëta për personat me karrige me rrota;
  • I lehtë dhe i thjeshtë për t’u përdorur;
  • Lehtësia e pakrahasueshme e përdorimit të sistemit të manovrimit të patentuar.
  • Mund të rrotullohet 360 gradë pa shumë përpjekje.
  • Besueshmëria në zgjidhjet e menaxhimit dhe inxhinierisë lejon kursimin e energjisë dhe jetëgjatësinë e baterisë.
  • I thjeshtë për t'u përdorur – katër rrotat manovruese lejojnë që pajisja të rrotullohet në shkallë të ngushta pa shumë përpjekje.
  Shto në shportë
 • Пристапност

  Barrelë alumini, e palosshme

  12.427,00 den
  • Barrelë që ofron qasje më të madh, transport më të lehtë dhe pavarësi më të madhe për njerëzit në karrige me rrota;
  • Paloset për transport më të lehtë.
  Shto në shportë
 • Пристапност

  Barrelë për qasje

  26.450,00 den
  • Barrelë që ofron qasje më të madh, transport më të lehtë dhe pavarësi më të madhe për njerëzit në karrige me rrota;
  • Paloset për transport më të lehtë.
  Shto në shportë
Shopping Cart