• Sale!
  Појаси и мидери

  Rrip për stomak të lëshuar - mider

  574,00 den
  • Mbështet dhe shtrëngon muskulin abdominal;
  • Prodhohet nga një material i qëndrueshëm dhe elastik, i forcuar në pjesën e abdomenit.
  Zgjidhni opsionet
 • Појаси и мидери

  Rripi për ngrohje

  583,00 den
  • Ka rol mbrojtës, ngrohë dhe e ruan temperaturën trupore në pjesën e stomakut dhe pjesën lumbale të shtyllës kurrizore;
  • Me shtrëngimin që e bën ndihmon në pakësimin e dhembjeve në atë pjesë.
  Zgjidhni opsionet
 • Индивидуални производи

  Rrip për stomak të lëshuar 20 - 26 sm.

  1.148,00 den

  7401 | Појас за спуштен стомак

  • Bën mbështetje dhe shtrëngim të muskulaturës abdominale;
  • Prodhohet nga një fashë e hullizuar elastike me shirit ngjitës për përshtatje individuale;
  • Висина на појасот 20 – 26 см.

   

  Zgjidhni opsionet
 • Појаси и мидери

  Rrip për shtatzëna

  1.237,00 den
  • I dizajnuar për të mbështetur muskulaturën abdominale;
  • Me ndihmën e pjesës lumbale ofron lehtësim të pjesës lumbale (të poshtme) të kurrizit;
  • E pakëson trysninë nga ngarmesa dhe e pakëson dhembjen;
  • Vendohet thjeshtë, me ndihmën e shiritave ngjitës për përshtatje individuale, që mundëson mbajtje gjatë tërë shtatzënisë;
  Zgjidhni opsionet
 • Појаси и мидери

  Rrip për herni kërthize (umbikale) te bebet

  1.340,00 den
  • Појас за папочна кила кој обезбедува поддршка при абдоминални хернии
  • Ka një jastëk të posaçëm që bën trysni të butë në herni.
  • I bërë prej një materiali elastik, i mbështjellë me pambuk.
  • Materiali mundëson qarkullimin e lirshëm të ajrit duke e bërë të rehatshëm për mbajtje.
  • Ka shirita ngjitës nëpërmjet të cilëve përshtatet trysnia sipas dëshirës dhe nevojës së pacientit.
  Zgjidhni opsionet
 • Ortozë fëmijësh

  Rrip për herni në kërthizë, për foshnje

  933,00 den
  • Ofron mbështetje, kurse me jastëkun bën trysni dhe ndihmon që hernia të kthehet në pozicionin paraprak;
  • Prodohet nga një pëhurë elastike e thurur me fije pambuku;
  • Madhësi e përgjithshme;
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Rrip për herni kërthize (umbikale) te bebet

  • Rrip për herni kërthize te bebet, që vendoset lehtësisht dhe forcohet me shirita ngjitës;
  • Në shirit ka një pjesë të dalë që bën trysni të butë në herni duke e kthyer në pozitën fillestare.
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Rrip për bark të lëshuar

  • Muri i barkut (stomaku) mban të gjitha organet e barkut në pozicionin e tyre normal natyror si një rrip i vërtetë.
  • Ndryshimet e murit të barkut si dobësi ose zgjatim i përgjithshëm (p.sh. shtatzënia) bëjnë që organet e barkut të humbasin pozicionin e tyre normal dhe barku ulet.
  • Në murin e dobësuar dhe të lëshuar të barkut mund të ndikohet në dy mënyra. Me ushtrime, me ndihmën e së cilave kthehet tonusi i muskujve të murit të barkut dhe me mbajtjen e rripit për bark të lëshuar që mbështet nga jashtë murin e dobësuar të barkut, duke ngritur kështu edhe organet e brendshme.
  • Nuk paraqet problem për personin që e mban gjatë aktiviteteve të përditshme, është i rehatshëm dhe i lehtë për t'u mbajtur.
  Shto në shportë
Shopping Cart