• Останато

  Aparat mekanik për matjen e tensionit të gjakut –Pic Classic Stethomed

  980,00 den
  • Aparat manual me manometër dhe stetoskop për matje ditore të presionit të gjakut.
  • Përbëhet nga një manshetë , një stetoskop dhe një manometër dhe është i paketuar në një qese praktike.
  • Diametri i një matësi 5 cm me peshë 260 g.
  Shto në shportë
 • Останато

  Aparat digjital për matjen e presionit të gjakut- Pic Lite rapid wrist

  1.780,00 den
  • LITE RAPID WRIST është një pajisje e krijuar kompakte për të matur presionin e gjakut, vendoset te kyçi i dorës;
  • Sidoqoftë, mund të përdoret në shtëpi dhe jashtë nëse jeni në lëvizje;
  • Teknologjia Rapid tech mat të dhënat sapo pajisja të fillojë të pompojë, çfarë e bën që rezultati të jetë i lehtë dhe i shpejtë;
  • Treguesi i nivelit të presionit të gjakut;
  • Një detektor i rrahjeve të crregullta të zemrës;
  • Просек од три последни мерења;
  • 2*60 memorie të datës dhe orës;
  Shto në shportë
 • Останато

  Aparat digjital për matjen e presionit – Pic lite rapid

  2.170,00 den
  • LITE RAPID është i thjeshtë dhe pajisje thelbësore për matjen e presionit të gjakut q ë vendoset në pjesën e sipërme të krahut;
  • Teknologjia Rapid tech mat të dhënat sapo pajisja të fillojë të pompojë, çfarë e bën që rezultati të jetë i lehtë dhe i shpejtë;
  • Treguesi i nivelit të presionit të gjakut;
  • Një detektor i rrahjeve të crregullta të zemrës;
  • Perimetri i gjerë i fiksimit (M-L) 22-42 cm;
  • Mesatarja e tre matjeve të fundit;
  • 2*60 memorie të datës dhe orës;
  Shto në shportë
 • Останато

  Aparat digjital për matjen e presionit të gjakut – Pic Cardio Simple

  2.240,00 den
  • Pic Solutions CARDIOSimple është një aparat digjital i presionit të gjakut i projektuar dhe prodhuar me teknologjinë më të fundit.
  • I thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur, ideal për monitorimin e përditshëm të presionit të gjakut.
  • Vendoset në pjesën e sipërme të krahut dhe mat presionin e gjakut dhe rrahjet e zemrës në pak sekonda.
  • Pajisja ka një alarm që aktivizohet kur zemra rreh në mënyrë të parregullt.
  • Ka një ekran LCD 44 × 60 mm dhe një memorie për 60 vlerat e fundit.
  • Punon me dy bateri alkaline 1.5V.
  Shto në shportë
 • Останато

  Дигитален апарат за крвен притисок – Pic Cardio Simple

  2.650,00 den
  • Автоматски монитор за крвен притисок за често следење со брзи мерења на крвниот притисок.
  • Екран: ЛЦД -екран 44х60 мм.
  • Брз и точен приказ за мерење во фаза на компресија.
  • Прикажува неправилно чукање на срцето.
  • Просек на последните 3 мерења.
  • Датум и време на мерењата.
  Shto në shportë
Shopping Cart